vosje&eendje-logo

SCROLL

vosje&eendje-logo

Een kinderboek vol vrolijke illustraties

Een kinderboek vol vrolijke illustraties

Een kinderboek vol vrolijke illustraties

Mijn rol
Illustratie
Storytelling
Boekbinden

Mijn rol
Illustratie
Storytelling
Boekbinden

Opdrachtgever
Eigen project

In samenwerking met
Larisa Wyczynski

In samenwerking met
Larisa Wyczynski

Vosje & Eendje is een zelf geïnitieerd kinderboek met een lief verhaaltje over vriendschap. Het boek zit vol kleurrijke illustraties en personages. En dat is nog niet alles, er horen zelfs twee knuffeltjes bij.

Vosje & Eendje is een zelf geïnitieerd kinderboek voor peuters. Het verhaal heeft een educatieve laag over het helpen van vrienden en is aangevuld met kleurrijke prenten en personages. Het eerste exemplaar heeft twee knuffeltjes van Vosje en Eendje.

Vosje & Eendje is ontstaan uit de interesse om zelf een kinderboek te maken. Alles binnen het gehele traject is zelf gedaan: Het bedenken, schrijven, illustreren tot zelfs het in elkaar binden van het boek en de knuffeltjes.

Vosje & Eendje zijn goede vrienden. In hun zoektocht naar de bloemenweide komen ze erachter dat ze elkaars hulp hard nodig hebben. Samen beleven zij een spannend en leerzaam avontuur.

Vosje&Eendje-Boek-1552
Vosje&Eendje-Boek-1550
Vosje&Eendje-Boek-1556

Personages

Vosje & Eendje zijn twee vrienden en willen in de bloemenweide spelen. Ze besluiten de hommel te volgen maar onderweg komen zij obstakels tegen. De hommel vliegt er makkelijk overheen maar Vosje & Eendje hebben elkaars hulp nodig. De vraag is of het hen gaat lukken om op tijd bij de bloemenweide te komen.

Vosje is een speelse en behendige welp. Eendje is een voorzichtige en toch wat onhandige pul. Samen versterken ze elkaar bij het overwinnen van elk obstakel.

Beweeg je muis over het boek voor meer pagina's

Vosje&Eendje-Knuffels
V&E-Schets-tot-Def-1&2

1. Van analoog naar digitaal

V&E-Schets-tot-Def-3

2. Verfijning

V&E-Schets-tot-Def-SHORT-GIF

3. Samen spelen

Vosje&Eendje-Lettertypes

Boekbinden

Het hele boek is zelf gemaakt waaronder het binden van het boek. Het is gebonden met naald en draad en aan de cover bevestigd met lijm.

Vosje&Eendje-Boek-1525
-IMG_1525-black-mobile

Hulp nodig bij jouw volgende project?

P1170075-1290

Andere projecten

Contact

Contact

Social

Social

Copyright © 2020  Nick Lutgerhorst

Copyright © 2020 Nick Lutgerhorst